Over ons

Maxlife bewindvoerders zijn betrouwbaar, integer en betrokken. Vanwege onze jarenlange ervaring in de zorg en op zowel het juridische- en financieel vlak, kunt u bij ons terecht voor hulp. Wij bieden Budgetbeheer, Beschermingsbewind, Schuldenbewind, Mentorschap en Curatele voor mensen die tijdelijk of blijvend niet in staat zijn hun eigen belangen te behartigen. Door onze kwaliteit en ervaring zijn uw belangen bij ons in goede handen.

Wij hebben meer dan 20 jaar ervaring in de zorg en op zowel het juridisch- als financieel vlak. Met deze combinatie vormen wij Maxlife coaching en bewind. Wij kunnen u goed van dienst zijn op zowel het behartigen van uw financiën belangen als op het persoonlijk vlak. Wij van Maxlife coaching en bewind kunnen helpen om uw financiële huishouding weer in orde te krijgen. Met ons als budgetbeheerder of Bewindvoerder creëert u rust in uw financiële situatie en kunnen (nieuwe) schulden voorkomen worden.

Maxlife is lid van de branche vereniging NBPB

Voor professionele bewindvoerders.

Linda van Essen

Afgestudeerd Socialwork (SPH) en meer dan 20 jaar ervaring bij verschillende zorginstellingen. Gewerkt als begeleider van mensen met een verstandelijke beperking, begeleider/mentor van mensen met een psychiatrische problematiek in de GGZ en daarnaast als begeleider voor activering van mensen. Heeft tevens een opleiding voor Beschermingsbewind gevolgd en voldoet hiermee aan de huidige gestelde kwaliteitseisen door de rechtbank.

 

Ferry Kuijer

Afgestudeerd Bedrijfskundige en meer dan 20 ervaring in het bedrijfsleven. Gewerkt in verschillende functies op het gebied van personeelszaken, financiën en juridische zaken. Heeft tevens een opleiding voor Beschermingsbewind gevolgd en voldoet hiermee aan de huidige gestelde kwaliteitseisen door de rechtbank.

Onze jaren lange samenwerking stelt ons instaat om u of uw cliënten optimaal te vertegenwoordigen. Voor meer informatie neem gerust contact op.